Neces vala

* samo za goste

DOBRO DOŠLI NA CITROEN FORUM SRBIJE!

_________________________________________________________________________________________________________

NOVI ČLANOVI, VAŽNO !!!

1. Molimo vas da nakon registracije obavezno pročitate pravila foruma, kao i da obratite pažnju da bez predstavljanja ne možete videti ostatak foruma!

2. Predstavite se sa nekoliko reči, vaše ime, odakle dolazite, i koji model Citroena vozite ili planirate da nabavite.

3. Koristite pretragu da biste pronašli ono što vas interesuje, i čitajte, verovatno je već odgovoreno na vaše pitanje u nekoj temi. Ako ne pronađete odgovor na vaše pitanje, molimo vas da ga postavite u odgovarajućoj garaži kako bi dobili brz i precizan odgovor.

4. Obratite pažnju na to da ćete pristup najvećem delu foruma, kao i datotekama i uputstvima, imati tek nakon 10 poruka, što ne znači da treba da ostavljate poruke bez smisla i sadržaja samo da biste dostigli 10 neophodnih poruka!

5. Poruke tipa ostavljanje jednog smajlija u cilju popunjavanja kvote od 10 poruka će biti brisane!

6. Imajte u vidu da se poruke u kafani ne broje tako da preporučujemo da budete aktivni u radu foruma na drugim mestima, kao što su stručne garaže (možete na primer predstaviti svoj auto u odgovarajućoj garaži, u slici i reči).

7. Molimo vas da poštujete pravilo foruma za postavljanje slika na forum, a to je maksimalno 4 slike po poruci, maksimalne rezolucije od 640X480 tačaka!

_______________________________________________________________________________________________________________________

ŽELIMO VAM PRIJATAN BORAVAK NA FORUMU !

Administracija Citroen Foruma Srbije